Geef personeelslasten uit handen

Uw salarisadministratie verwerkt door specialisten

Highlights

Volledige salarisadministratie

verloning vanaf €9 per weknemer per maand

Salarisadministratie

Wij voeren uw boekhouding volledig uit. Maandelijks krijgt u de rapportages en financiële stukken toegestuurd. Wel zo makkelijk.

Verlof & verzuimregistratie

Optioneel kunnen wij deze taak op ons nemen.

Altijd bereikbaar

U kunt met ons (video) bellen, appen, chatten, mailen of langskomen. Op afstand, maar toch persoonlijk.

Werkkostenegeling (WKR) & CAO's

Wij zijn altijd op de hoogte van alle ontwikkeling op het gebied van salarisadministratie. Zo kloppen de CAO's en WKR altijd. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Employee Self Service (ESS)

Optioneel kunnen ww werknemers kunnen zelf verlof aanvragen, gegevens wijzigen en online loonstroken en jaaropgaven inzien.

Advisering

Wij staan altijd voor u klaar mocht u vragen hebben over financiën, belastingen of bedrijfsvoering. U heeft altijd iemand achter de hand.

inbegrepen

Salarisadministratie

Al vanaf €8 per werknemer per maand

Biznalyse heeft zich naast de algemene administratie gespecialiseerd in salarisadministratie.
Wij nemen de last van het in dienst hebben van personeel over door uw salarisadministratie uit te voeren tegen een laag maandelijks tarief per medewerker. Natuurlijk is ook uw salarisadministratie altijd online inzichtelijk via onze cloud dienst.

Ook voor de salarisadministratie werken wij met alleen met hoog opgeleide professionals. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit aanbieden.

Combineer de uitvoering van de boekhouding met salarisadministratie om extra voordeel te krijgen op onze diensten. Door de diensten te combineren kunnen wij efficiënter en dus goedkoper beide diensten uitvoeren.

Optioneel

Verlof & Verzuimregistratie

Standaard in onze dienst inbegrepen

Verlof en verzuimregistratie nemen wij van u over. Dit scheelt u een hoop tijd dat u efficiënter kan besteden. Uw salarisadministratie is daarom altijd inclusief verlof en verzuimregistratie. En natuurlijk kan dit makkelijk doorgegeven worden. Bij salarisadministratie wordt een speciale ESS app meegeleverd.

inbegrepen

Werkkostenregeling (WKR)
& CAO's

Veranderingen implementeren wij meteen

CAO's en de werkkostenregeling (WKR) kunnen soms snel drastisch veranderen. Het is daarom belangrijk dat een professional deze goed in de gaten houdt en waar nodig aanpassen vertaald naar de salarisadministratie. Onze professionals zijn altijd op de hoogte van de veranderingen in de WKR en CAO's. Zo heeft u altijd een perfecte salarisadministratie.

Optioneel

Employee Self Service (ESS)

Uw werknemers hebben altijd inzicht

Een salarisadministratie wordt pas effectief als werknemers er ook inzicht in hebben. Daarom is mogelijk om werknemers inzicht te geven. Zij kunnen hun eigen salarisadministratie inzien waardoor ze toegang krijgen tot loonstroken en jaaropgaven. Ook kunnen ze waar nodig veranderingen of verlof doorgeven.

inbegrepen

Advisering

Altijd een professional achter de hand

Wij begrijpen dat ondernemers altijd vragen hebben door het constant veranderende ondernemersklimaat. Bij Biznalyse doen wij niet moeilijk over advisering en beantwoorden al uw vragen met passie voor het vak. Ons doel is dat uw onderneming slaagt. Advisering is daarom inbegrepen bij uw administratie. Ingewikkelde vraagstukken? Geen probleem, wij weten of zoeken uit wat u moet doen.

inbegrepen

Altijd Bereikbaar

Op afstand maar toch dichtbij

Biznalyse gebruikt WhatsApp als standaard communicatiemiddel. Dit maakt contact snel en laagdrempelig. Naast WhatsApp kunt u altijd (video)bellen, mailen. U krijgt ook een direct nummer naar uw vaste adviseur en de deur van ons kantoor staat altijd open. Online, maar toch persoonlijker.

Gratis

Overstapservice

Wij regelen alles voor u

Overstappen naar Biznalyse is erg simpel. Wij regelen gratis voor u de overdacht.
Denkt u dat dit ingewikkeld is? Dat is het niet! Als u gebruik wilt maken van deze
service zorgen wij ervoor dat alles binnen een dag is geregeld. U hoeft zelf niets
te doen behalve de overstap te bevestigen. Zo makkelijk gaat alles bij Biznalyse

Volg andere ondernemers, laat ons uw salarisadministratie uitvoeren
Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken
Whatsapp023-7370521Mail
Biznalyse
AdministratieSalarisadmimistratie
Contact
info@biznalyse.nl
023-7370521
Bezoekadres
A.Hofmanweg 5A, Haarlem
ma-vr 9.00 tot 17.00